Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Papy Djilobodji: Gollerimi sürdüreceğim

Süper Lig'de geçen sezonun en çok gol atan stoperleri arasında yer alan Gaziantep Futbol Kulübü'nün deneyimli oyuncusu Papy Djilobodji, gollerini sürdüreceğine dair söz vererek, Beşiktaş maçı ile ilgili "İnşallah 3 puanı alan biz oluruz&quo

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2020 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:05
Kaynak: İHA
Papy Djilobodji: Gollerimi sürdüreceğim

Papy Djilobodji, "Beşiktaş maçına çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah 3 puanı alan biz oluruz. Beşiktaş lige istediği gibi başlayamadı ama daha sonra toparlandılar. Sonuçta Beşiktaş. Ligdeki her maç zor. Ona göre her maça ayrı ayrı hazırlanıyoruz. Umarım bu maçtan da 3 puan alıp milli araya öyle gireriz" şeklinde konuştu.

Geçen sezon 6 gol ve 2 asistle en skorer oyuncular arasında yer alan Djilobodji, bu sezon hiç gol atamadığını ama kendisinin de gol atmayı çok istediğini söyledi. Sezon içerisinde goller atacağına inandığını ve buna söz verdiğini belirten kırmızı-siyahlı oyuncu, "31-32 maçımız daha var. Şu an sadece 7 maç oynadık. Gol atmayı ben de istiyorum. Gol atacağım da. Buna söz veriyorum. Umarım en kısa zamanda golleri atmaya devam ederim" diye konuştu.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.