Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Parti içi revizyon şart"

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2018 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:03
Kaynak: İHA
"Parti içi revizyon şart"

İYİ Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Uğur İbili, 12 Ağustos’ta yapılacak 2. Olağanüstü kurultayın ardından Genel Başkan Meral Akşener’in liderliğinde parti içi bir revizyona gidilmesi gerektiğini belirterek,” Seçimde başarısız olan il ve ilçelerde revizyon yapılması Partimizin geleceği açısından güç kazandıracağı gibi aynı revizyonun gençlik kollarında da olmasından yanayım” dedi.

İYİ Partinin farkının seçim kaybettikçe koltuklarına yapışan siyasetçiler değil, her seçimden sonra kendinden sonra gelenlerin önünü açan siyasetçilerden oluştuğunu ifade eden İbili, “Hem ana kademeler hem de gençlik kollarımız için yapılacak kongreler sonucunda görevi daha iyi yapan kişiler iş başına gelmelidir. Bu noktada gençlik kollarımız yani İYİ Gençlik, İYİ Parti'mizin itici gücü olmalıdır. Çünkü İYİ Parti Gençlik hareketidir. Gençlik Kollarının İYİ Parti'nin itici gücü olabilmesi için ve eskisinden daha iyi çalışabilmesi için yapılacak tek şey demokratik bir kurultaydır.

Gaziantep İYİ Gençlik olarak gönlümüzden geçen talebimiz şudur ki; İYİ Parti Gençlik Kolları için bir an önce kurultay kararı alınmalıdır. Böylece şahsım ve diğer il başkanlarımızla kurucu başkanlık görevimizi yerine getirmiş olacağız. Kurultay sonrası ise daha güçlü bir İYİ Gençlik olacaktır. Olası bir seçimli kurultay kararında görevimi, bu görevi daha İYİ yapabilecek bir kardeşime devretmeye hazırım. Bununda istifamızı isteyenlere en güzel cevap olacağı kanısındayım. Her durum ve şartta Partimin ve liderimin yanında olduğumu ifade etmek isterim” dedi.

Uğur İbili, İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığından istifa eden Oğuzhan Beker’e verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek,” Bu sayede İYİ Parti'nin hem ana kademesinin hem de gençlik kollarının Türk siyaseti ve demokrasisi açısından ne kadar değerli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Liderimiz, Meral Akşener'in kurultayla birlikte parti içi revizyona gideceğine inancım tam olmakla birlikte, aynı düşünceleri gençlik kollarımız içinde besliyorum. Seçimde başarısız olan il ve ilçelerde revizyon yapılması İYİ partimizin geleceği açısından güç kazandıracağı gibi aynı revizyonun gençlik kollarında da olmasından yanayım. İYİ Parti olarak bizim farkımız, seçim kaybettikçe koltuklarına yapışan siyasetçiler değil, her seçimden sonra kendinden sonra gelenlerin önünü açan siyasetçiler olmaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.