Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Penye ve tekstil fuarı açılacak

7'inci Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX) 14 Şubat 2018 Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2018 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:55
Kaynak: İHA
Penye ve tekstil fuarı açılacak

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PEN-KON) ve KOSGEB destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından organize edilen, 7'inci Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX) 14 Şubat 2018 Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Fuarda, Gaziantep ve ülkemiz ekonomisi için önemli sektörlerden olan penye ve tekstil sektöründeki yeni modeller sergilenecek.

Ortadoğu Fuar Merkezi'nde saat 14.00'de düzenlenecek törenle açılacak fuar, 17 Şubat'a kadar, 10.00-18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Geçen yıl 120 katılımcı firmanın 250 marka ile katıldığı fuarda bu yıl 140 katılımcı firma 300 marka ile yer alacak.

Fuarda, penye ürünleri, konfeksiyon ürünleri, kumaş, kumaş ürünleri, dikiş makineleri, konfeksiyon yan sanayii ve aksesuarları (etiket, elyaf, lastik, kurdele, tela, vatka, düğme, çıt çıt, perçin, fermuar, pul, payet, boncuk, askı) etiketleme ve desen baskı sistemleri, katlama ve paketleme makineleri, temizleme makineleri, kalite kontrol ve metraj ölçüm makineleri, ütü makine ve presleri, depolama ve askı sistemleri yer alacak.

Başta Gaziantepli firmaların yer alacağı fuara yurtiçinden, Adana, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, yurtdışından ise Japonya, Yunanistan ve Çin'den firmalar katılacak.

Fuara Türkiye'nin yanı sıra, yurt dışından, Suriye, Irak, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetleri'nden 20 bin dolayında profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.