Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Perilikaya'ya dev sosyal tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya Mahallesine Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan semt pazarı, otopark ve sosyal tesisin bir arada olacağı Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı'nın çalışmalarını inceledi

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2017 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:06
Kaynak: İHA
Perilikaya'ya dev sosyal tesis

Şahinbey Belediyesi, vatandaşların isteği doğrultusunda semt pazarı ve gençlik merkezi kurmak için çalışmalarını sürdüryor. Çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölgenin ihtiyacı olan her şeyin bu tesisle karşılanabileceğini dile getirdi.

ÇOK FONKSİYONLU BİR TESİS

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, yapımı tamamlanacak olan Perilikaya Sosyal Tesisi ile birlikte bu bölgenin bir çok önemli ihtiyacına cevap verileceğini belirterek, "Perilikaya semtimiz ve civarı nüfusmuzun yoğun olduğu bir bölge. Burada sokakta Pazar kuruluyordu. Bizde sokak pazarını iptal ederek, buraya güzel bir pazar yeri yaptık. Sadece Pazar yeri yapmakla kalmadık altında otoparkı, yine süper market ve iş yerleri olarak kullanılabilecek dükkanlar yaptık. Onlarında üzerine gençlik merkezi inşaa ettik. Burası gençlik merkezi, pazar yeri, süper market ve otopark olacak şekilde çok fonksiyonlu bir merkez haline dönüştü. Etrafındaki yollar ve açık oto parkı ile vatandaşımızın her türlü ihtiyacını karşılayabilecek bir tesis haline dönüştü. Tesisimizin inşatını tamamladık. Şu anda çevre düzenlemesini yapıyoruz. Çok yakın bir zamanda da burayı halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.