Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisten kaçamadılar

Düztepe polis merkezi ekipleri başarılı çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 05:04
Kaynak: İHA
Polisten kaçamadılar

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Düztepe Şehit Hüseyin Cengiz Polis Merkezi Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda;

1- Ulaş Mahallesinde meydana gelen " Evden Hırsızlık " olayının firari şüphelileri O.G ve M.C isimli şahıslar 04 Şubat 2019 tarihinde yakalanmıştır.

2- Dumlupınar mahallesinde meydana gelen " Evden Hırsızlık " olayının firari şüphelileri Y.C.Ç.,A.T. ve H.S. isimli şahıslar 11 Şubat 2019 tarihinde yakalanmıştır.

3- Kıbrıs mahallesinde meydana gelen " Evden Hırsızlık " olayının firari şüphelileri M.D.,H.A.,Ö.Y. ve Ö.K. isimli şahıslar 11 Şubat 2019 tarihinde yakalanmıştır.

4- Kıbrıs Mahallesinde " Otodan Hırsızlık ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan yakalanan M.A isimli şüpheli şahıstan 10,40 gram metamfetamin, 3 televizyon, 13 hoparlör, 28 oto teybi, 5 uydu alıcısı ve 4 DVD oynatıcısı ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs göz altına alınmıştır.

Yapılan çalışmalarda 3 ayrı "Evden Hırsızlık" olayı aydınlatılmış, şüphelilerden elde edilen çalıntı 7,24 gram altın müştekiye teslim edilmiş, adli makamlara sevk edilen 10 şüpheli şahıstan O.G. ve Y.C.Ç   isimli 2 şüpheli tutuklanmış, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest kalmıştır.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.