Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisten uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 04:29
Kaynak: İHA
Polisten uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

Gaziantep'te yeni yılın ilk üç ayında bir ton 100 kilo esrar, 8 kilo 200 gram metamfetamin ile çeşitli miktarlarda uyuşturucu haplar ele geçiren polis ekipleri, son operasyonda ise otomobilin arka koltuk ve bagaj kısmına gizlenmiş halde 50 kilo esrar maddesini ele geçirdi. 

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalarda 2017 yılı içerisinde bir ton 100 kilo esrar, 8 kilo 200 gram metamfetamin, çeşitli miktarlarda captagon ve extacy hap ele geçirildiği belirtildi. Bu yılın ilk 3 ayında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 310 şüpheliye işlem yapıldığı ve bunlardan 155'inin tutuklanarak, cezaevine gönderildiği belirtilen açıklamada, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan daha önceden aranması bulunan 67 şahsın yakalanarak adli makamlara sevk edildiği, 61'inin tutuklanması sonucu cezaevine teslim edildiği bildirildi.

Polis ekipleri, doğu illerinden Gaziantep'e uyuşturucu madde sevkıyatı yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçerek, otobandaki doğu gişelerinde araçlar üzerinde uygulama yaptı. Kontrollerde durdurulan bir otomobilin arka koltuk ve bagaj kısmında 8 ayrı paket halinde toplam 50 kilogram esrar maddesi ele geçirdi. Polis olayla ilgili A.A.Y. isimli şahsı gözaltına alarak, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.