Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

POZİTİF AYRINTI ORTAOKULU TEMA DEDİ

Gaziantep TEMA Vakfı İl Temsilcisi Muharrem Katıoğlu, Özel Pozitif Ayrıntı Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 08:16
Kaynak: İHA
POZİTİF AYRINTI ORTAOKULU TEMA DEDİ

Öğrenciler ile TEMA çalışmaları hakkında sohbet eden Katıoğlu yaşamsal faaliyetlerimize devam edebilmemiz için olmazsa olmazımız temiz toprak, temiz hava ve temiz su olduğu üzerinde durdu.    

Yaşadığımız ortamların yeterince doğal olmadığı bilgisinden sonra insanlar yaşamlarını sürdürürken sanki kendisinden başka varlık yokmuş gibi hareket ederken, ihtiyaçlar söz konusu olduğunda diğer varlıkların farkında oluyorlar. Oysa ki cansız varlıklar olan toprak,su ve hava ile canlı varlıklar olan insan, hayvan ve bitkiler bir etkileşim halindeler. Bu etkileşim gerçekleşmediği zaman yaşamsal faaliyetler tehlikeye düşmektedir.

SOLUCAN OLMAZSA DOMATES OLMAZ

Öğrencilere solucan olmmazsa domates olmayacağını hatırlatan KATIOĞLU; onların meraklı bakışları içinde toprağın havalanmasını sağlayan solucan olmazsa o toprakta bitki yetişmeyeceğini anlattı.  

İNŞAAT MÜHENDİSİ OLDUKLARINDA TARIM TOPRAKLARINA EV YAPMAYACAKLAR.

Çocukların eğitiminin çok önemli olduğunu hatırlatan Katıloğlu; Sizler büyüdüğünüz ve inşaat mühendisi olduğunuz zaman evleri, tepelik tarım toprağı olmayan yerlere inşa etmeyi düşüneceksiniz inşaatları yaparken doğal dengeyi koruyacaksınız. Sizler büyüyüp Vali veya Kaymakam olduğunuzda birimlerinize ekolojik dengeye zarar veren çalışmalara müsaade etmeyeceksiniz. Biz TEMA olarak, sizlere güveniyoruz”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.