Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Provokasyonlara gelmeyin

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaşanan terör saldırısının ardından bazı kesimlerin vatandaşları birbirine düşürmek için provokasyon içerisinde olduğunu, milletimizin bu konuda dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:20
Kaynak: İHA
Provokasyonlara gelmeyin

20 Ağustos günü yaşanan olaylar sonrasında Gaziantepliler acılarını hiçbir siyasi görüş, mezhep ayrımı yapmadan sahiplenirken, bazı kesimler ise vatandaşları birbirine düşürmek için provokatif girişimlere başladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşların kimsenin kışkırtmalarına gelmemeleri yönünde uyarıda bulunarak, "Zor günlerden geçiyoruz, bu zor günleri birlik ve beraberliğimizle inşallah atlatacağız. Bu süreçte ülkemizi ve şehrimizi karıştırmak isteyenler, provokasyonlar ve yalanlarla bizi birbirimize düşürmeye çalışmaktadır. Bu konuda çok ama çok dikkatli davranmalıyız. Kardeşliğimiz siyaset üstü bir durumdur, kardeşliğimize zarar verecek fiillerden de söylemlerden de uzak durmalıyız. Daha yakın zamanda bir 15 Temmuz süreci yaşadık. Halkımız o karanlık günleri birbiriyle kenetlenerek atlattı. 15 Temmuz hain darbe girişiminde emellerine ulaşamayanlar, bugün farklı bir senaryo ile milletimizin birliğine ve beraberliğine kast etmişlerdir.. Bu hassas süreçte herkesin hoş görülü olup provokasyonlara gelmemesi gerekiyor" dedi.

Bombalı saldırıda yaşamını yitiren vatandaşların mezarlıkta defni sırasında yaşanan provokasyon girişimi İl Jandarma Alay Komutanı Yarbay Ömer Ersever, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun müdahalesiyle engellendi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.