Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 12:28
Kaynak: İHA
Rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz

Özyurt mesajında "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 79. Yıldönümünde, O'nu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz." dedi.

10 Kasım, milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günü olduğunu belirten NTO Başkanı Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Atatürk, ömrünü milletine adamış, kurduğu Cumhuriyet'e sahip çıkılmasını ve çok çalışılarak bilimde ekonomide ileri bir seviyeye ulaşılmasını öğütlemiştir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün  "Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz." Sözünden de anlaşıldığı gibi milletçe kalkınmanın ve refahın yolu güçlü ekonomiden geçmektedir. Bizler de iş dünyası olarak milletimizi, devletimizi aydınlık yarınlara taşımak ve güçlü ekonomi güçlü bir Türkiye oluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu konuda hepimize düşen görev, Gazi Mustafa Kemal'in gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak, Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşımak için elbirliğiyle çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.