Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rövanşı aldık

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, 3-1 kazandıkları Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Sahamızda en son 1 yıl önce Fenerbahçe'ye yenildik. Bir yönde de onun rövanşını almış olduk" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2020 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:56
Kaynak: İHA
Rövanşı aldık

Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK evinde karşılaştığı Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçen seneki takımlarını bozmadıklarını, önemli oyuncularla kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi.

Mirallas'ın dünyaca ünlü bir futbolcu olduğunu vurgulayan Başkan Büyükekşi, oyuncularının hepsinin iyi performans gösterdiğini dile getirerek, "Geçen hafta Başakşehir maçından sonra yaptığımız röportajda aynı şeyi söylemiştim. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Yıllarca şampiyonluk kazanmış Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz. Geçen hafta yendiğimiz takım geçen yılın şampiyonu Başakşehir'di. Onun için biz her hafta bu yenilmezlik serisini sürdürmek istiyoruz. Sahamızda en son 1 yıl önce Fenerbahçe'ye yenildik. Bir yönde de onun rövanşını almış olduk. Önümüzde Kasımpaşa maçı var. Oraya da inşallah yenmek için gideceğiz. Aynı başarıyı bundan sonraki maçlarda da gösteririz inşallah. Önemli olan fair-play. En azından evde kalan insanlarımızı bir nebze olsa mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.