Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜNSAL: FARKLILIKLARIMIZLA BİRLİKTE ADALET PAYDASINDA BULUŞUP KUCAKLAŞACAĞIZ

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:06
Kaynak: İHA
SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜNSAL:  FARKLILIKLARIMIZLA BİRLİKTE ADALET PAYDASINDA BULUŞUP KUCAKLAŞACAĞIZ

 

Saadet Partisi 24 Haziran seçimlerine 5 gün kala ilçelere çıkartma yaptı.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet KARALAR, milletvekili adayları Ahmet Faruk ÜNSAL ve Ahmet Necati SARI , Burç mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Araban' geçen Saadet Partisi İl Başkanı  Mehmet KARALAR, Milletvekili Adayları, Ahmet Faruk ÜNSAL, Av.Halil KILIÇ, Mustafa AKAR ve Ali MULLAOĞLU , Araban ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Esnafımızı ziyaret eden Saadet Partisi Milletvekili Adayları halkının sorun ve taleplerini dinledi.

Hükümetin  tarım politikasını eleştiren Saadet Partisi milletvekili adayları Saadet Partisi'nin ürün çeşitliliğine dayalı tarımsal ürünlerin verimlilik politikasını anlattılar.

Esnafla sohbet eden Milletvekili adayı Ahmet Faruk ÜNSAL  Türkiye'nin kutuplaşmaması gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi: Kürtler,Aleviler,Yoksullar,KHK Mağdurları, Şiddete uğrayan Kadınlar, Fikirleri nedeniyle yargılanan insanlar,Çocuklar, İşçiler... Hepsine adalet borcumuz var. Farklılıklarımızla birlikte adalet paydasında buluşup kucaklaşacağız. Saadet Partisi birikimi ve geleceğe ışık tutan yönüyle mutlaka mecliste olmalı. Ülkenin geleceği açısından bugün ekonomik, sosyal ve siyasal sorunlara karşı dik duracak bir saadet partisine ihtiyaç var. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.