Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜNSAL: KUTUPLAŞMAYA İZİN VERMEYECEĞİZ

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:06
Kaynak: İHA
SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜNSAL: KUTUPLAŞMAYA İZİN VERMEYECEĞİZ

 

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Ahmet Faruk ÜNSAL , Av.Halil KILIÇ , Zeynelabidin DARĞIN ve Mustafa ÖZTÜRK, Beybahçe- Güzelvadi mahallesinde Siirt Pervari Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek seçim gündemine ilişkin istişarelerde bulundular.

Siirt Pervari Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sait Özer ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Saadet Partisi Milletvekili Adayları ülke gündemi ile ilgili görüşlerini paylaştılar.

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Ahmet Faruk ÜNSAL yaptığı konuşmada "kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz. her türlü kutuplaşmayı ortadan kaldıracağız. Devlet zulümle ayakta duramaz. devletin bekası da milletin bekası da adalet ile ayakta durur.

Kürt sorununu çözmeye kararlıyız. Bütün insanlar eşit doğarlar. Adaletten eğitime, sağlıktan çevreye, kadınlardan kültüre her alanda topyekün reformla Kürt sorununu çözeceğiz. " dedi.

Daha sonra Saadet Partisi Gaziantep  İl başkanı Mehmet KARALAR, milletvekili adayları Ahmet Faruk ÜNSAL, Ali MULLAOĞLU ve Mustafa ÖZTÜRK , Fıstık Park içerisindeki vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Mahalle gezilerinde ise  Saadet partisi milletvekili adayları Mustafa Akar ve Ali Mullaoğlu, Çıksorut mahallesindeki vatandaş ve esnafı ziyaret ederek ülke gündemine dair sohbet ettiler.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.