Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi Vatan Partisini ziyaret etti

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığı Vatan Partisi İl Başkanlığını ziyaret ederek yerel ve genel sorunlar üzerine fikir alış verişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2020 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:42
Kaynak: İHA
Saadet Partisi Vatan Partisini ziyaret etti

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet İslam başkanlığında il yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet M.L.Günnur Ünverdi başkanlığındaki Vatan Partisi heyetince ağırlandı.

Görüşmede Gaziantep’in sorunları ve çözümleri konusunda ortak bir platform oluşturmak istediklerini ve bu nedenle STK ve Siyasi Partileri ziyaret ettiklerini anlatan Mehmet İslam Vatan Partisini de bu konuda düzenleyecekleri toplantılara davet etti. Yerel ve genel bir çok konunun konuşulduğu toplantıda Vatan Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Lütfi Günnur Ünverdi bu tür platformların faydalı olacağını ifade ederek HDP’nin PKK’nın siyasi ayağı olması nedeniyle hiçbir şekilde HDP ile yan yana gelmeyeceklerinin altını çizdi. HDP’nin aldığı oya dikkat çeken Mehmet İslam Türk bayrağı altında olduktan sonra herkesle yan yana gelinmesi gerektiğini ifade etti. Görüşme sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.