Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadette görev değişimi

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığı görevini yaklaşık olarak 5 yıldır yürütmekte olan Mehmet Karalar görevini Mehmet İslam'a devretti. 2019 Mart yerel seçimler öncesi yapılan değişim parti içerisinde büyük heyecanlar oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:50
Kaynak: İHA
Saadette görev değişimi

Eski il Başkanı olan Mehmet Karalar yürütmüş olduğu sürece bu davada olmaktan büyük şeref duyduğunu dile getirdi. Ayrıca bu camia hiçbir zaman yüzümüzü yere düşürecek bir eylem içerisinde olmadı dedi. Sokakta gezerken insanların hep teveccühünü gördük. Bu sebep ile yüce Allah’a hamd ediyorum dedi.

“ALLAH BİZLERİ MAHÇUP ETMESİN”

Başlangıç olarak bizlere bu büyük davanın Gaziantep temsilciliğine bahşeden Cenab-ı Allah’a hamdü senalar olsun. Bizlere güvenerek bu büyük davanın bir başkanlığına layık gören başta genel başkanımız, genel başkan yardımcılarımız, il yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle temsilcilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların gönüllerine layık olmak için elimizden gelen tüm gayretle çalışacağımızı inşallah beyan ediyoruz. Bundan başka 5 yıl boyunca birlikte görev yapmış olduğu muhterem yönetim kurulu üyeleri başta, Mehmet Karalar olmak üzere bizlere hazır bir teşkilat bıraktıkları için 5 yıl boyunca beraber yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek yönetim kurulu üyesi olan arkadaşlarıma bu sorumluluk bilinci içerisinde milli görüşü Gaziantep’te daha da ileri taşıyacak çalışmaları yapmak üzere inşallah hızlı bir şekilde koşacağımızı yine burada beyan ediyoruz.

Bu salonda bu heyecanı gördüğümüz zaman o zaman bir çağrı ile Gaziantep kamuoyuna seslenmek istiyorum. Hangi görüşten olursa olsun Hazreti Mevlana Hazretlerinin dediği gibi, gel ne olursan ol gel, diyordu. Biz de hangi görüşte olursa olsun hangi meşrepten, hangi mezhepten olursa olsun, kendinizi nasıl tanımlarsınız tanımlayın, ama gelin. Gelin ki dünyanın ihtiyacı olan savaşın değil, barışın, çatışmanın değil, diyaloğun üstünlüğün değil eşitliğin, sömürünün değil işbirliğinin, baskı ve tahakkümün değil, insan haklarının ve özgürlüğün mücadelesini hep beraber verelim. Çünkü bütün dünya buna muhtaç. Huzurla yaşanabilir bir Türkiye’den yeniden büyük Türkiye’den ve bunun sonucu olan yere bir dünyadan geçmektedir. Bu sorumluluk içerisinde Allah bizleri mahçup etmesin.

Görevi yeni alan Mehmet İslam ise bu cümlelerle konuşmalarını dile getirdiler

MEHMET İSLAM KİMDİR ?

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığına atanan Mehmet İSLAM, 1966 Oğuzeli doğumludur. Kendisi Eğitimci ve 6 çocuk babasıdır. Eğitim hayatı boyunca birçok STK’da üst düzey görevlerde bulunmuştur. Bunlardan en belirgin olanı ise Milli Gençlik Vakfı olmuştur. Hayatı boyunca aktif rol olan Mehmet İSLAM emekli olduktan sonra siyasete girmiştir. Saadet Partisi yönetimlerinde aktif rol almıştır. Bugün ise İl Başkanlığı görevine getirilmiştir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.