Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık-Sen Kadın Kollarından yeni müdüre ziyaret

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi Kadın Kolları yönetici ve üyeleri geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Uz. Dr. Serdar Sarıfakı’yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 22:18
Kaynak: İHA
Sağlık-Sen Kadın Kollarından yeni müdüre ziyaret

Gaziantep’in yeni Sağlık Müdürü Uz. Dr. Serdar Sarıfakı, Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi Kadın Kolları Başkanı Cemile Bal Kaya ve üyelere, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Gaziantep’te Sağlık Bakanlığı’na bağlı kurum ve kuruluşlarda yaklaşık 11 bin 750 kişinin görev yaptığını belirten Sağlık Müdürü Uz. Dr. Sarıfakı, bir taraftan hizmet kalitesi ile hasta memnuniyetini diğer taraftan da çalışan memnuniyetini artırmaya önem vereceklerini söyledi. Sarıfakı, “Büyük bir camia olduğumuz kadar sorumluluğumuz da büyük. Sağlık hizmeti bir ekip işidir. Ekibin her parçası önemlidir. Bu nedenle de iletişime büyük önem vereceğiz. Kapımız her zaman sağlık çalışanlarına açık olacak” şeklinde açıklamada bulundu.

Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi Kadın Kolları Başkanı Cemile Bal Kaya da, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Sağlık Müdürü Serdar Sarıfakı’ya hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra, yeni görevinde başarılar diledi. Uz. Dr. Serdar Sarıfakı’nın Sağlık teşkilatının bir çok kademesinde yöneticilik yaptığını belirten Bal Kaya, “Sayın müdürümüzün geçmişteki görevlerinde olduğu gibi yeni görevinde de başarı olacağına inanıyoruz. Sağlık-Sen olarak, hem çalışanların hem de vatandaşların yararına olacak her türlü projeye destek olacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.