Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahin: ‘‘Gençler bizim geleceğimizdir’’

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2023 10:45
Kaynak: İHA
Şahin: ‘‘Gençler bizim geleceğimizdir’’

Genç TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret ederek, son dönemde yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler aldı. Genç TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce, Başkan Şahin’in Gaziantep ve bölgenin gururu olduğunu söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Genç TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette gündemdeki gelişmeler, kentteki gençlik projeleri konuşuldu.

‘‘GENÇLERİMİZİN VİZYONUNU YÜKSELTMELİYİZ’’

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gençler bizim geleceğimizdir, gençlerin ülkemizdeki gelişmelere karşı vizyonu ve bakış açısı çok önem arz etmektedir, demokrasinin bir gereği olarak farklı düşüncelerden insanları bir araya getiren sivil toplum kuruluşlarımızın daha da güçlenerek, demokrasiye ve ülke kalkınmasına desteğini arttırması en önemli beklentilerimizden birisidir” diye konuştu.

GENÇ TÜMSİAD ŞAHİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Genç TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, 15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen ve milletin kahramanlığı sayesinde durdurulan darbe girişimi sürecindeki kararlı ve dik duruşu nedeniyle teşekkürlerini iletti. Bu süreçte Gaziantep’in atalarına yakışır bir duruş sergilediğine dikkat çeken İnce, “Genç işadamları olarak biz de ilk günden itibaren demokrasi meydanındaki milli irade nöbetlerinde yerimizi aldık ve hain darbe girişimine karşı elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ülkemizin kalkınması, yatırımların devam etmesi ve müreffeh medeniyetler seviyesine ulaşmak adına demokratik düzenden asla taviz verilemez” dedi.

İNCE, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Genç TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce, ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında Şahin’e bilgi verdi. Ülkenin bu süreçten daha da güçlenerek çıkacağı konusunda ümit var olduklarını belirten İnce, ‘’Bizler elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam etmektedir. KOSGEB Girişimcilik kurslarını periyodik olarak sürdürüyoruz ve girişimci gençlere bu bağlamda destek olmaya çalışıyoruz. İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan teknik destek programı kapsamında eğitim programları düzenliyoruz ve sürekli gelişimi ilke ediniyoruz” diye konuştu.

Şahin ziyaret sonunda ise, Genç TÜMSİAD yönetimi ile hatır fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.