Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahin, öğrencilerle buluştu

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2020 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:29
Kaynak: İHA
Şahin, öğrencilerle buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Bana Masal Okur Musun?” projesi kapsamında İbni Sina Anaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek, “Uçmaya Korkan Uğur Böceği” adlı masalı okudu, öğrencilere salgın sürecinde maske, mesafe ve temizliğin önemini hatırlattı. 

“Eğitim Dostu Gaziantep”, “Genç Dostu Kent” anlayışından hareketle gençler ve çocuklarla olan bağını gün geçtikçe kuvvetlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gittiği İbni Sina Anaokulu’nda çocuklarla buluştu. “Uçmaya Korkan Uğur Böceği” masalını okuyan Başkan Fatma Şahin, öğrencilere gelecekte hangi mesleği yapmak istediklerini sordu. İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’nin de bulunduğu masal okuma etkinliği sonrası, öğretmenlerle sohbet eden Şahin, istek ve talepler üzerine konuştu ve yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) sürecinde salgından korunmak adına çocuklara temel bilgileri paylaştı.

Öte yandan Başkan Şahin, çevre düzenlemesine ilişkin bahçe alanına etkinlikler için bir çalışma yapacağının sözünü verdi ve “Yeşil Şehirler Huzurlu Nesiller” sloganıyla başlatılan projeye okulların da dahil edileceğinin altını çizdi.

Ziyaretin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe günün anısına öğretmenler ve öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.