Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY AMPUTE FUTBOL TAKIMI KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Ampute Futbol Süper Ligi’nde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Pendik Engelliler Spor Kulübü’nden Serkan Dereli’yi renklerine bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2019 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:15
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY AMPUTE FUTBOL TAKIMI KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Ampute Futbol Süper Ligi’nde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Pendik Engelliler Spor Kulübü’nün orta saha oyuncusu Serkan Dereli’yi renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi.

SERKAN, GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, Serkan Dereli’nin transferi ile daha da güçlendiklerini belirterek, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımımız 2019-2020 sezonuna da şampiyonluk parolası ile hazırlanıyor. Mevcut kadromuzu Pendik Engelliler Spor Kulübü’nden Serkan Dereli ile güçlendirdik. Serkan ile birlikte dış transferimizi tamamladık. Yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Mevcut kadromuzla hem Türkiye Kupası’nı kazanmak, hem de Avrupa da ses getirecek sonuçlar almak istiyoruz. Ekim ayı içerisinde Türkiye Kupası maçları var. Daha sonra ise lig başlayacak. Lig’de de Şahinbey Belediyesi olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

KALİTELİ BİR TAKIMA GELDİM

Mavi-Beyazlı ekibe transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Serkan Dereli “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Şahinbey Ampute Futbol Takımı kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Benim de katkılarımla daha iyi bir takım olacağız. Ligde ve Avrupa da başarılı sonuçlar alarak, şehrin ve kulübümüzün ismini en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.