Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY AMPUTE GALİBİYETLE BAŞLADI 4-0

Şahinbey Ampute Futbol Takımı 19-23 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılan Türkiye Kupası karşılaşmalarının ilk maçında Pendik Engelliler Spor Ampute Takımını 4-0 yenerek kupa maçlarına iyi bir başlangıç yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:10
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY AMPUTE GALİBİYETLE BAŞLADI 4-0

Diyarbakır’da 19-23 Ekim tarihlerinde oynanmaya başlanan Türkiye Kupası müsabakası ilk maçında Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Pendikspor Ampute Futbol Takımı'nı 4-0 mağlup ederek kupaya iyi bir başlangıç yaptı. Şahinbey Ampute'nin gollerini 42 Dk Mohammed Mubarık, 44 Dk Yussıf Yahaya, 48 Dk  Yussıf Yahaya ve 55 Dk Abderraouf Ouchenne kaydetti.

"HEDEFİMİZ TÜRKİYE KUPASI”

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı oyuncuları tebrik ederek, "Türkiye Kupası maçlarına iyi bir başlangıç yaptık. Rakibimiz Pendikspor Ampute Futbol Takımı'nı 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek ilk maçımızda galip gelmesini bildik. Ortaya konan mücadeleden dolayı takımımızı ve Pendikspor Ampute Futbol Takımı'nı kutluyorum. Önümüzdeki maçlardan da galip ayrılarak Türkiye Kupası'nı tekrar müzemize getirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.