Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Ampute kadrosunu tamamladı

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, yeni sezon transfer çalışmalarının son transferini de gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:05
Kaynak: İHA
Şahinbey Ampute kadrosunu tamamladı

Önümüzde ki sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan ve bu doğrultuda transferler yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Richard Arthur Opentil ile sözleşme imzaladı.

SON TRANSFERİMİZDE YAPTIK

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, yeni transferin takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak, Ampute takımına çok büyük önem veriyoruz. Bu sezon yaptığımız transferlerle kadromuzu güçlendirdik ve hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Sezona Milli Takım eski Antrenörümüz ile anlaşarak başladık. Kendisiyle ve ekibiyle istişare ederek transferlerimizi yaptık. Bu ekibin son halkası olan Richard Arthur Opentil’de renklerimize bağladık. Ancak uzun süredir Türkiye’de bulunuyor. Kasımın 25 inde İstanbul’da ilk maçımızı oynayacağız ve ilk maçımızda galip gelmek istiyoruz. Nasıl Türkiye kupasını kazanıp Gazianteplilere armağan ettiysek, şampiyonluk kupasını da Gaziantep’e getirmek istiyoruz” dedi.

ŞAHİNBEY’E TRANSFER OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM    

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı yeni oyuncusu Richard Arthur Opentil transferden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’ne geldiğim için oldukça mutluyum. Bu transferde emeği geçen başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bu sezon lig kupasını biz alacağız ” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.