Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Ampute'den takviye

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, yeni sezon transfer çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 02:47
Kaynak: İHA
Şahinbey Ampute'den takviye

Önümüzde ki sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan ve bu doğrultuda transferler yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Gana Ampute Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Muhammed Mubarık ile sözleşme imzaladı.

KADROMUZU GÜÇLENDİRDİK

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, yeni transferin takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, "Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak, Ampute takımına çok büyük önem veriyoruz. Takımımız için Akkent Spor Köyüne Ampute Futbol sahası yaparak bu spora ne kadar önem verdiğimizi göstermiş olduk. Yeni sezonun başlaması ile birlikte maçlarımızı yeni sahamızda yapacağız. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu, Ampute takımız ve okçuluk sporu için tam donanımlı bir tesis inşa etti. Ampute maçlarımızda 2 Aralık itibariyle başlayacak. Bu yapılanmanın yanı sıra kadromuzu da yaptığımız transferlerle güçlendirdik. Gana Milli Takım oyuncusu Muhammed Mubarık'ı renklerimize bağladık. Bir oyuncu daha transfer ettikten sonra ekimiz tamamlanmış olacak ve kadromuzdan şampiyonluk bekliyoruz" dedi.

TAKIMIN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın yeni oyuncusu Muhammed Mubarık transferden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'ne geldiğim için oldukça mutluyum. İnşallah burada her şey çok daha iyi olacak. Takımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.