Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY AMPUTE'NİN DEFANSINA TAZE KAN

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı yeni sezon için transfer çalışmalarını hızla sürdürürken, İstanbul Özürlüler Spor kulübünün milli defans oyuncusu İsmail Korkmaz'ı renklerine bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 06:17
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY AMPUTE'NİN DEFANSINA TAZE KAN

Yeni sezona yeni stat, yeni teknik direktör ve yeni bir kadroyla girecek olan Şahinbey Ampute Futbol Takımı defansını İstanbul Özürlüler Spor kulübünün Milli savunma oyuncusu İsmail Korkmaz ile güçlendirdi.

Önümüzdeki sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan ve bu doğrultuda transferler yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı geçtiğimiz günler içerisinde iç transferde atağa kalkmış ve birçok oyuncusu ile sözleşme yenilemişti. Mavi Beyazlı ekip dış transferde de atağa kalkarak, İstanbul Özürlüler Spor Kulübünden milli kaleci Mert Yıldız'ı renklerine bağladı.

ÖNEMLİ YATIRIMAR YAPTIK

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak Ampute Futboluna önemli yatırımlarda bulunduk ve Ampute Futbol Sahası yaptık. Yeni sezon için daha güçlü bir kadro oluşturarak şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Bu anlamda taraftarlarımızın da desteği çok önemli. Yeni sezonda tribünleri doldurarak bizlere destek olsunlar" dedi.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Mavi beyazlı ekibin yeni transferi İsmail Korkmaz, transferden duyduğu mutluluğu dile getirerek "Şahinbey Ampute Futbol Takımı daha önce izlediğim ve beğendiğim bir takımdı. Buraya karşı her zaman içimde ayrı bir yakınlık vardı. İmza attığım içinde ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Yönetimimiz şampiyonluk yolunda ilerleye bilmemiz için güçlü bir kadro oluşturdu. Bizlerde şampiyon ola bilmek için elimizden geleni yapacağız " dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.