Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY AMPUTE'NİN GENÇ MİLLİ TAKIM GURURU

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı sadece A Mili takım kadrosuna değil Genç Milli takım kadrosuna da oyuncu vermenin gururunu yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2018 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 09:39
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY AMPUTE'NİN GENÇ MİLLİ TAKIM GURURU

Ampute Milli Takımına 5 oyuncu ve bir kaleci antrenörü vermenin gururunu yaşayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Ampute Genç Milli Takımı'na da oyuncu gönderiyor.

Aksaray'da Eylül ayında düzenlenecek olan Ampute Futbol Genç Milli Takım Eğitim ve Gelişim Kampı'na, Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı adına katılacak olan Halil İbrahim Esen abilerini örnek alarak çalıştıklarını ifade etti.

SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ

Ampute Milli Takımı'ndan sonra Genç Mili takımada oyuncu vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, " Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın kadro olarak ne kadar kaliteli olduğunu milli takım davetlerinden anlayabiliyoruz. Takımımızdan 5 oyuncu bir kaleci antrenörü Ampute Milli Takımına davet edilirken, genç milli takımına da sporcumuz Halil İbrahim Esen davet edildi. Kendisiyle guru duyuyoruz. İleride ağabeyleri gibi A takıma yükselerek takımımızı ve ilimizi başarıyla temsil edecektir." dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.