Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY AMPUTE'NİN MİLLLİ GURURU

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın başarılı oyuncularından Fatih Şentürk,Rahmi Özcan,Feyyaz Gözaçık,İbrahim Halil Esen ve Kaleci Antrenörü Fatih Karakuş Milli Takım kampına davet edildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2019 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 18:38
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY AMPUTE'NİN MİLLLİ GURURU

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın başarılı futbolcuları Fatih Şentürk,Rahmi Özcan,Feyyaz Gözaçık,İbrahim Halil Esen ve Kaleci Antrenörü Fatih Karakuş Türkiye Futbol Federasyonunun Düzce de yapılacak olan kampına davet edildi. Ampute Milli Futbol Takımı, önümüzdeki sene Polonya'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonasına Düzce'deki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde hazırlanıyor.

GURURLANDIK

Alınan davetten dolayı guru duyduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Cuma Güzel, "Takım oyuncularımızdan başarılı oyuncularından Fatih Şentürk,Rahmi Özcan,Feyyaz Gözaçık,İbrahim Halil Esen ve Kaleci Antrenörü Fatih Karakuş'un Milli Takım kampına davet edilmesi bizleri hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Kulüp olarak iyi ve başarılı çalışmalar yaparak Gazi şehrimizi ve özellikle de Şahinbey İlçemizi en güzel şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.