Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 120.000’İNCİ BEBEĞE HOŞ GELDİN DEDİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Şahinbey İlçesi’nde gözlerini dünyaya açan 120.000’inci bebeği AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ile birlikte ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2020 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 07:36
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 120.000’İNCİ BEBEĞE HOŞ GELDİN DEDİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu en önemli projelerinden biri olan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Mehmet Tahmazoğlu 120.000’inci ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyaretini; AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ile birlikte yeni doğan Serapsu Polat isimli bebeklerinin mutluluğunu yaşayan Gülbeyaz ve Yunus Polat çiftine gerçekleştirdi.

BELEDİYELERİMİZ DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR HİZMET VERİYOR

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, bir ailenin mutluluğuna ortak olduklarını belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Gülbeyaz ve Yunus Polat çiftinin Serapsu isimli bebeğini ziyarete geldik. Serapsu çiftimizin evliliğinin ardından sekiz yıl sonra doğan bir bebeğimiz. Böyle bir mutluluğu aile ile birlikte yaşadığımız için bizde çok sevindik. Allah analı babalı büyütsün. Bahtını ve şansını güzel etsin. Belediyelerimiz doğumdan ölüme kadar pek çok alanda hizmet veriyor. Çocuk hayatta var olunabilecek en güzel varlık. Allah hayırlı ve uğurlu etsin” dedi.

SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ ÖNEMLİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çocuk gelişimi ve sağlığı için Hoş Geldin Bebek Projesinin önemli olduğunu belirterek, “Hoş Geldin Bebek Projesi Şahinbey Belediyesi olarak 2009 yılında başladığımız bir projeydi. Yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret ederek, Sağlık Müdürlüğümüzün görevlendirdiği ebe, belediyemizin ekipleri ile birlikte annelere eğitim vermek ve yeni doğan bebeklere hediyelerini vermek için ziyaret ediyorlar. 11 yıldan bu yana 120.000 bebeğe Şahinbey ilçemizde ulaşmış olduk. Şimdide yeni doğan Serapsu bebeği AK Parti Gaziantep Milletvekili Sayın Derya Bakbak ile birlikte ziyaret edip çiftimizin mutluluğuna ortak olduk. Çocuk bakımı ve devamında izlenecek süreç çok önemli. Bu konuda annelerimize kitapçık veriyoruz ve aynı zamanda anne sütünün önemi, aşılar ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendiriyoruz. Sağlıklı bir nesil yetişmesine vesile olmuş oluyoruz. Anne ve babayı tebrik ediyorum. 8 yıl sonra olması tabi çocuk hasreti açısından da önemli onların mutluluğuna şahit olduk. Mutlulukları gözlerinden okunuyor Allah analı babalı büyütsün mutluluklar diliyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİMİZE VE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Serapsu’nun annesi Gülbeyaz Polat oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Sekiz yıl sonra anne oldum, çok mutluyum. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak’a ve Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Baba Yunus Polat, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek “Milletvekilimize ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum böyle bir günde bizleri yalnız bırakmayıp mutluluğumuza ortak oldular. Sekiz yıl sonra yaşanan bir mutluluk. Rabbimize hamd olsun” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.