Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi fidan dağıtımını sürdürüyor

Şahinbey Belediyesi, herkesin dikili bir ağacı olması ve "daha yeşil bir Şahinbey için" vatandaşlara 400.000 adet fidan dağıtım kampanyasını sürdürmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:05
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi fidan dağıtımını sürdürüyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte çam fidanı almaya gelen vatandaşlarla bir araya gelerek, fidan dağıtıp sohbet etti.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'Nİ TEBRİK EDİYORUM

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakmak için fidan dikiminin çok önemli olduğunu belirterek, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) 'Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz' diye buyurmuştur. Biz yeşile, çevreye ormana bu kadar önem veren bir peygamberin ümmetiyiz, bunu da hayatımızda uygulamak zorundayız. Yaşadığımız alanı korumalı, gelecek nesiller adına daha iyi bir çevre ve daha iyi bir coğrafya teslim etmek zorundayız. Bu kapsamda Şahinbey Belediyemiz kendisine düşen sorumluluğu yerine getirip 400.000 fidan dağıtımını gerçekleştiriyor. Bu etkinliğe katılarak mutlu olduk ve onur duyduk. Daha yeşil bir Gaziantep'i arzu ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.