Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ FUARDA STANT AÇTI

Şahinbey Belediyesi GAPTARIM ve GAPFOOD Fuarında stant açarak çiftçilere verilen destek ve çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgiler verildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:58
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ FUARDA STANT AÇTI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın katılımlarıyla açılan GAPTARIM ve GAPFOOD Fuarında üretici ve tüketici bir araya gelirken, Şahinbey Belediyesi de vatandaşlara hizmetlerini anlatan bir stant kurdu. Fuarın ilk gününde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindeki heyet Şahinbey Belediyesi standını ziyaret ederek bilgi aldı. Vatandaşlar kurulan stantta özellikle çiftçilere verilen ve verilecek olan desteklerle ilgili bilgiler alırken, stantdı ziyaret eden vatandaşlara cam fidanı, çiçekler ve çeşitli hediyeler verildi.

"ÇİFTÇİLERİMİZE DESTEK OLACAĞIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilere desteklerinin devam edeceği müjdesini vererek, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Tarım Fuarı'nda standımızı kurduk. Standımız da vatandaşlarımıza fidan, çiçek ve bayat ekmeklerle yapılabilen yemek tariflerini anlatan yemek kitabımızı dağıtıyoruz. Ayrıca yaptığımız faaliyetleri tanıtıyoruz. Tarım, Türkiye ve Gaziantep için çok önemli. Şahinbey Belediyesi olarak, çiftçilerimize 2.000 ton buğday tohumu, 2.000 ton gübre desteğinin yanı sıra hayvan yetiştiricilerimize 3.500 ton yem desteğinde bulunduk. Önümüzdeki ay içerisinde vatandaşlarımıza ve çiftçilerimize 500.000 adet zeytin fidanı dağıtacağız. Amacımız çiftçimize her zaman olduğu gibi bundan sonrada destek olmak " dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.