Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİN SINAV HEYECANINI PAYLAŞTI

Her zaman öğrencilerin yanında olan Şahinbey Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nda da onların yanlarında olup, sınava geç kalan öğrencilere ulaşım desteği sağlarken, sınava giren öğrencilere ve ailelerine su ikramında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2018 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:19
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİN SINAV HEYECANINI PAYLAŞTI

Hafta sonu Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na giren öğrencilerin heyecanını paylaşan Şahinbey Belediyesi okul önlerinde öğrencilere ve ailelere su ikramında bulunurken, sınava gecikme korkusu yaşayan öğrencilere destek olarak araçlarla sınav yerlerine ulaşımını sağladı.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sınava girmek için okullarına gelen öğrenciler ve sınava gecikme kaygısı yaşayan öğrenciler Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu biz öğrencilere her zaman destek oluyor. Sınav öncesinde su dağıtarak ince bir davranışta bulundu kendisine çok teşekkür ederiz. Ancak, bizim hayatımız için önemli olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na yetişmemizi sağlayarak bize en büyük hizmeti sundu. Allah kendisinden razı olsun bir yıllık emeğimizin boşa gitmesini engelledi. Çok teşekkür ederiz" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.