Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ YEM DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz gün içerisinde Yeşilkent Köyü’nde başlattığı 7.000 ton yem dağıtımını diğer köylerde devam ettiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2023 21:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:49
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ YEM DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR

Çiftçiye ve hayvan yetiştiricilerine vermiş olduğu buğday, arpa tohumu, gübre, zeytin ve fıstık fidanı desteği ile üretime önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 7.000 ton yem dağıtımına devam etti. Burç Köyü’nde düzenlenen programa Büyükşehir Başkan Vekili Dr. Mehmet Berk, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Tarım Müdürü Mehmet Karayılan, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Şahinbey İlçe Tarım Müdürü Mustafa Güzel, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Mustafa Aslan, meclis üyeleri ve çiftçiler katıldı.

ÜRETİMİ VE İSTİHDAMI ARTTIRMALIYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilerin ve hayvan yetiştiricilerinin her zaman yanında olduklarını belirterek “Üretim, istihdam ve ihracat Türkiye’nin kurtuluşu bu alanlarda. Üretimi her alanda teşvik etmemiz gerekiyor. Altı yıldan bu yana çiftçimizi ve hayvan yetiştiricilerimizi desteklemek adına projeler yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Çiftçimize ilk destek vermeye başladığımız da bunu seçim yatırımı olarak düşünüyorlardı. Şahinbey Belediyesi olarak biz bu desteklerimizi altı yıldır çeşitlendirip ve artırarak devam ettiriyoruz.” dedi.

ÖNEMLİ DESTEKLER VERİLİYOR

Verilen hayvan yemi desteğinin çok önemli olduğunu ifade eden Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine yaptığı hizmetler saymakla bitmez. Çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Şahinbey Belediyemiz çiftçilerimizi ve hayvan yetiştiricilerimizi her alanda destekliyor. Vermiş olduğu desteklerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN HER ZAMAN YANINDA

Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Mustafa Aslan Şahinbey Belediyesi’nin vermiş olduğu desteklerin geleneksel hale geldiğine dikkati çekerek “Şahinbey Belediyesi’nin geleneksel çiftçiye destek programında yine bir aradayız. İnanın bu konularla ilgili konuşacak çok bir şey de bulamıyoruz. Sağ olsun hepsini icraatlarıyla başkanım yapıyor. Şahinbey Belediyemiz 6 yıldan bu yana düzenli olarak çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine destek oluyor. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu

HAYVANCILIK İÇİN ÖNEMLİ DESTEKLER VERİLİYOR

Şahinbey Tarım İlçe Müdürü Mustafa Güzel, hayvancılığın gelişmesi için verilen desteklerin önemli olduğuna dikkati çekerek “Şahinbey Belediye Başkanımız 6 yıldır çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine destekte bulunuyor. Sadece hayvan yetiştiricilerine verilen yem desteği 38 bin tonu aştı. Verilen desteklerin hayvancılığın gelişmesi anlamında çok büyük faydaları var. Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle imkânlar verilmiyor verilen desteklerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.