Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi zeytin fidanı dağıttı

Şahinbey Belediyesi vatandaşlara 600 bin zeytin fidanı ücretsiz olarak dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2018 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:14
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi zeytin fidanı dağıttı

Şahinbey Belediyesi tarafından Balıklı parkında vatandaşlara zeytin fidanı dağıtımı gerçekleşti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, fidanlar Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Programında konuşan Tahmazoğlu, hedeflerinin daha yeşil bir Gaziantep olduğunu söyledi.

"HEDEF YEŞİL GAZİANTEP YEŞİL ŞAHİNBEY"

Hedeflerinin daha yeşil bir şehir olduğunun altını çizen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Balıklı parkımızda zeytin fidanı dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Amacımız Gaziantep ve Şahinbey de daha yeşil alanlar oluşturmak. Göreve geldiğimiz günden beri yaklaşık 2 milyon ağaç dikimini gerek parklarımıza gerek ormanlık alanlarımıza gerekse vatandaşlarımıza dağıtmış olduğumuz fidanlarla gerçekleştiriyoruz” dedi.

“İLK DEFA MEYVE FİDANI DAĞITIYORUZ”

İlk defa meyve fidanı dağıttıklarını belirten Tahmazoğlu, “Bugün bir ilke imza attık. İlk defa meyveli ağaç veriyoruz, 600 bin zeytin fidanı dağıtıyoruz. Öncelikle çiftçilerimize 475 bin tane dağıtımını gerçekleştirdik. Bugünde vatandaşlarımıza ücretsiz zeytin fidanı dağıtımını yapıyoruz. Bu sayımızı 600 bine tamamlayacağız. Zeytin hem yazın kışın yeşil kalan bir ağaç hem de meyvesiyle yağıyla sofralık bir üründür. Fidanlarımız yöremizin iklimine uygun ayrıca sertifikalı fidanlardır. Vatandaşların ilgisi de yüksek bunun Gaziantep ve Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.