Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN 7/24 HİZMET

Şahinbey İlçesi'nde uygulamaya koyduğu projelerle, kent içi trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatan Şahinbey Belediyesi, ana cadde ve bulvarları asfaltlama çalışmalarını gece, gündüz sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2018 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:27
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN 7/24 HİZMET

Cengiz Topel, Şanlıdere, Vatan, Beybahçe, Beydili Mahalleri ve Sadıklar Caddesi'ni birbirine bağlayan Ocaklar Mahallesi 16 nolu cadde başta olmak üzere ana arterlerde gece, gündüz çalışma yapan Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

GECE GÜNDÜZ HİZMETİNİZDEYİZ

Gece yapılan asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak 9 yıldan bu yana Şahinbey İlçesi'nde asfaltsız yol bırakmadık. Şu anda yeni kurulan 10 yeni mahallemizde asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu arada eskiyen yollarımızla ilgili de yenileme çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Özellikle bu yıl içerisinde 200.000 tonun üzerinde asfalt dökerek yaklaşık 200 km'lik yeni bir yol hattını asfaltlamış olacağız. Şahinbey İlçesi'nin ana arterlerinden olan Şanlıdere Caddemiz, Ocaklar Mahallesi 16 nolu cadde, Sadıklar Caddesi ve 7 nolu caddeyi bir birine bağlayan cadde de asfalt yenileme çalışması yapıyoruz. Bu cadde 10 mahallenin ortasından geçen önemli bir cadde. Gündüz yoğun olan trafiğin aksamaması için asfalt çalışmasını özellikle gece yapıyoruz. Çalışmalarımız bu alanda 4 gün boyunca devam edecek. Şahinbey Belediyesi, gerek asfaltta, gerekse diğer çalışmalarda 7/24 vatandaşlara hizmet vermeye devam edecektir" dedi.

BAŞKANIMIZ BİR DEDİĞİMİZİ İKİ ETMİYOR

Ocaklar Mahalle Muhtarı Müslüm Kurt yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını belirterek, "Ben şahsen Şahinbey Belediyesi'nden ve Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun yapmış olduğu hizmetlerden razıyım. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, bir dediğimizi iki etmiyor. Tüm muhtarlarla yakından ilgilenip taleplerine cevap veriyor. Gecenin bu vaktinde dahi çalışıyorlar. Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun." dedi.

Yapılan asfalt çalışması sırasında semt sakinleri Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na yakın ilgi gösterip sohbet ettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.