Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI KURSU

Öğrenciler yarıyıl tatillerini Şahinbey Belediyesi’ne bağlı gençlik merkezlerinde Akıl ve Zekâ Oyunları Kurslarına gelerek değerlendiriyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2020 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 00:34
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI KURSU

Okulların yarıyıl tatili olması ile birlikte çocuklarını Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerine ve gençlik merkezlerine gönderen aileler, özellikle Akıl ve Zekâ Oyunları Kurslarını tercih ediyor.

TÜM İMKANARDAN FAYDALANIYORUZ

Akıl ve Zekâ Oyunları Kurslarına gelen öğrenciler tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını belirterek “yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmek için keman, İngilizce, gitar, akıl ve zekâ oyunları kursları için buraya geldik. Çok güzel vakit geçiriyoruz ve çok iyi arkadaşlıklar edindik. Tesisteki diğer imkanlarda aile büyüklerimiz faydalanırken, bizlerde kendi yaşımıza uygun kurslara gidiyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahamzoğlu’na bizlere böyle bir imkan sağladığı için teşekkür ederiz” diye konuştular.

Çocuklarının yarı yıl tatilini en verimli şekilde geçirmeleri için Şahinbey Belediyesi’ne bağlı gençlik merkezlerine getirdiklerini söyleyen veliler “Çocuklarımızın tatillerini iyibir şekilde geçirmelerini istiyoruz. Bu nedenle Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’ndeki kurslara getiriyoruz. Burada çocuklarımız ve bizler için bir çok imkan veriliyor. Ailemizin her ferdi buradaki imkanlardan faydalana biliyor. Bizlere bu imkanı sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” diye konuştular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.