Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN BİR SOSYAL TESİS DAHA

Şahinbey Belediyesi sosyal tesis zincirine bir halka daha ekledi. Şahinbey Belediyesi'nin Bülbülzade Mahallesine yaptırdığı sosyal tesis görkemli bir törenle vatandaşın hizmetine açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2019 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:39
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN BİR SOSYAL TESİS DAHA

Bülbülzade Mahallesi'ne yapılan Bülbülzade Sosyal Tesisi'nin açılış törenine AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BU TESİSLER SİZLERİN, ONLARA SAHİP ÇIKIN

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, mahellelere çok güzel sosyal tesisler yapıldığına dikkati çekerek "Bu ve buna benzer tesisler geçmişte hiçbir mahallemizde yoktu. Şu an geldiğimiz noktada ise mahallelerimize gıpta edilebilecek çok güzel tesisler kazandırıyoruz. Bu nedenle Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Bu tesis şu andan itibaren belediyenin değil, Şahinbeylilerin malıdır. O yüzden bu tesise sahip çıkmak, tesisi temiz ve kullanılabilir vaziyette tutmak bu mahallede yaşayan insanlarımızın görevidir" diye konuştu.

İNSANA DOKUNAN HİZMETLER

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediyesi'nin önemli hizmetler yaptığını belirterek, "Şahinbey Belediyemizin insana dokunan çok önemli projeleri var. Şahinbey ilçemizde gerçekten sayılamayacak kadar çok ve kapsayıcı projeler var. Ben bu çalışmaları yapan, öncülük eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu yürekten kutluyorum. Yeni dönemde de çok daha güzel projelere imza atacağından hiçbir şüphem yok. Bizler onun ve ekibinin yanındayız" dedi.

195'İNCİ TESİSİMİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşa hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak 195. sosyal tesisimizin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Göreve geldiğimizde ilçede taziye evi hiç yoktu. Şu anda 280 tanenin üzerinde bay bayan taziye evimiz var. Bunun dışında 607 tane park yaparak milletin hizmetine sunduk. Bülbülzade Mahallesi de bizim dönemimizde kurulan ve hızla gelişip, büyüyen bir mahallemiz. Biz de insanların hayatını kolaylaştırmak ve onların ihtiyacını karşılamak için bu hizmetleri yapıyoruz. Bu tesisimizin arsa büyüklüğü 4.050 metrekare ve içerisinde iki bay, iki de bayan taziye evimiz var. Tesisimizin içerisinde ayrıca dört tane de kurs sınıfımız bulunuyor. Tesisimizin mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Şahinbey Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu tarafından okunan duaların akabinde kesilen kurdele ile Bülbülzade Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine açıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.