Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi'nden gençlik merkezi

Şahinbey Belediyesi'nin yeni gençlik merkezlerinden biri olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:27
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi'nden gençlik merkezi

Toplam 8 bin 950 metrekare inşaat alanı olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı yaklaşık olarak 5,5 milyon TL'ye mal olurken, inşaatın bu yıl sonuna kadar bitmesi hedefleniyor. Gençlik Merkezi'nin içerisinde bir kreş, iki mefruşat sınıfı, müzik sınıfı, İngilizce öğrenim sınıfı, altı adet eğitim sınıfı, seminer salonları, bay-bayan mescitler, bilgisayar sınıfı ve spor salonları olacak.

İnşaat çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya Gençlik Merkezi'nin çok geniş bir bölgeye hitap edeceğini belirterek, "Perilikaya, Üçoklar, Bozoklar, Ocaklar Mahallerinden oluşan geniş bir alan, bu bölgede pazar yeri ve gençlik merkezine ihtiyacımız vardı. Bu nedenle evlerin arasında kalan ve buradaki gürültü nedeniyle rahatsız olan çevre sakinlerinin de talepleri doğrultusunda eski futbol sahasının yerine pazar yeri ve gençlik merkezi yapıyoruz. Pazar yeri ve gençlik merkezimiz 8.950 m² inşaat alanına sahip olurken, bu projemizin içerisinde alt katı otopark ve market yapıp üzerlerinde ise pazar yeri ve gençlik merkezi şeklinde planlayarak hayata geçirdik. İnşaatımız birkaç ay sonra tamamlanacak ve bize 5,5 milyon TL'ye mal olacak. Otopark, market, semt pazarı ve gençlik merkezi olarak yapılan projemiz Perilikaya ve çevre mahallelerimize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.