Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi’nden hasta ziyareti

Şahinbey Belediyesi Halkla İlişkiler ekibi devlet hastanelerinde ve özel hastanelerde yatan hastaları ziyaret ederek, hasta paketi hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2019 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 07:25
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi’nden hasta ziyareti

Şahinbey Belediyesi vermiş olduğu birçok önemli çalışmalardan birisi olan hasta ziyaretleri devam ediyor. Şahinbey Belediyemize bağlı Halkla İlişkiler ekibi devlet hastanelerinde ve özel hastanelerde yatan hastaları ziyaret ederek hediyeler verdi. Hastalara Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun selamını ileten ekip, belediye tarafından hazırlanan içerisinde kolonya, çay, bardak, ve ıslak mendil bulunan hediye paketlerini hastalara hediye etti.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU'NA DUA ETTİLER

Şahinbey Belediyemize bağlı Halkla İlişkiler ekibinin ziyaret ettiği hastalar, Başkan Mehmet Tahmazoğlu'ndan memnun olduklarını belirterek, "Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Başkanımızın hizmetlerinden memnununuz Allah ondan razı olsun. Şahinbey bölgesini geliştirdi. Yoksulları ev sahibi yapıyor. Gece gündüz vatandaşlar için çalışıyor. Bu anlamlı hediyelerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.