Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi'nden öğrencilere kırtasiye desteği

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte harekete geçen Şahinbey Belediyesi, ilçede bulunan okullardaki 30.000 öğrenciye çanta ve kırtasiye dağıtım geleneğini bu yılda sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2018 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:20
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi'nden öğrencilere kırtasiye desteği

Dr. Cemil Karslıgil İlkokulu'nda gerçekleştirilen çanta ve kırtasiye dağıtım törenine, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Şahinbey Belediyesi tarafından getirilen çanta ve kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıtan protokol üyeleri öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek yeni eğitim yılında başarı diledi.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileyerek, "Öncelikle tüm öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum. Okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize bu süreçte kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Beşikten mezara kadar ilim tahsil ediniz düsturu ile hareket ediyoruz. Bu çerçevede çocuklarımıza iktidarımız döneminde okul kitaplarını ücretsiz hale getirdik. Okul başlar başlamaz okula giden her çocuk bunları önünde hazır buluyor. Bunlara ilave bir katkı olarak Şahinbey Belediyemizin yapmış olduğu kırtasiye yardımını da çok önemsiyorum. Bu kırtasiye yardımı ilkokul, ortaokul ve liselerde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize çok önemli bir destek oluyor. Bu anlamda Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

128.118 ÖĞRENCİYE DESTEK OLUNDU

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı açıklamada, 2009 yılından bu yana her yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere kırtasiye desteği verdiklerini söyledi. Bu yılda 30.000 öğrenciye kırtasiye desteği sağlayarak toplamda 128.118 öğrenciye ulaşacaklarını belirterek, "Öncelikle 2018-2019 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor ve tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin güzel bir okulda okuması eğitim öğretim kalitesinin artması bakımından oldukça önemli. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 30.000 öğrencimize, okul çantası ve kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Şu ana kadar 128 bin 118 öğrencimize kırtasiye yardımında bulunduk. Çantamızın içerisinde; silgi, suluboya, pastel boya, kurşun kalem, cüzdan seti, yapıştırıcı ve benzeri 17 çeşit ürün bulunmakta. Öğrencilerimizin eğitim öğretiminde ihtiyaç duyacağı bu ürünleri güzellikle kullanmalarını ve derslerinde başarılı olmalarını diliyorum.

Öğrencilerimiz için önümüzdeki haftalarda sürprizlerimiz olacak. Eğitimi öğretimi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.