Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN SPORDA BİR İLK

Şahinbey Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğiyle “Talat Özkarslı Ayak Tenisi” turnuvası düzenleyerek bir ilke daha imza atacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2020 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:27
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN SPORDA BİR İLK

Şahinbey Belediyesi Gaziantep’te bir ilke daha imza atarak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile birlikte düzenleyeceği Talat Özkarslı Ayak Tenisi organizasyonun çalışmalarına başladı.

SPORA DESTEK VERİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak amatör sporlara önem verdiklerini belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak gençlere ve spora önemli yatırımlar yapıyoruz. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstererek, amatör ve salon sporlarına önemli desteklerde bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde Belediyemiz ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliği ile Talat Özkarslı’nın ismini taşıyan ayak tenisi turnuvası düzenleyeceğiz. Turnuvamız şehrimiz için ilk ayak tenisi turnuvası olduğundan bizim için ayrıca bir öneme sahip. Bu turnuva bir başlangıç turnuvası olacak ve ilerleyen zamanda farklı yaş gruplarında ve kurumlar arasında yapacağız. COVID -19 sürecinde hasret kaldığımız futbola bir nebze katkı sağlayacak ve sporcularımızın sosyal mesafe kuralları içerisinde eğlenceli, zevkli ve sporcuların teknik kapasitelerini üst seviyeye çıkarmalarına yönelik turnuvanın yapılması amaçlanmaktadır” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.