Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN TÜRKİYE'DE BİR İLK DAHA

Şahinbey Belediyesi Türkiye'de bir ilke daha imza atarak Şahinbey'de ikamet eden Gazilere Akıllı Klozet ve Akıllı Yatak hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2017 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:24
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN TÜRKİYE'DE BİR İLK DAHA

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile birlikte yürüttüğü proje çerçevesinde Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek sadece Ankara TSK rehabilitasyon merkezlerinde bulunan akıllı yatak, klozet ve banyo taburesini Gaziantepli gazilere kazandırdı. 12.10.2001 yılında askerliğini yaptığı dönemde terör örgütlerine karşı verilen mücadelede gazi olan Şükrü Şahin'i evinde ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yatağa mahkum olan gaziler için akıllı yatak, banyo duvarına monte edilen tabure ve akıllı klozet projesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti.

HER ZAMAN ONLARIN YANINDAYIZ            

Terörle mücadelede gazi olan Şükrü Şahin'in evine misafir olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehit ailelerine ve gazilerin her zaman yanında olduğunu belirterek; "Allah Şehitlerimizden ve Gazilerimizden razı olsun Şehitlerimizin ailelileri ve gazilerimiz bizlere emanet. Onlar bu vatan için hayatlarını ortaya koydular. Onların hayatlarını kolaylaştırmak için destek olmaya çalışıyoruz. Gaziantep Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanımız Mehmet Yeter'in özellikle ayağa kalkamayan gazilerimiz için akıllı yatak ve klozetle ilgili talepleri oldu. Bizde bu talebe seve seve karşılık verdik ve evine akıllı yatak, klozet ve banyo taburesi yapılan gazimizin evini ziyaret ettik. Bu çalışmalarımızla onların hayatlarını kolaylaştırabiliyorsak bizim için büyük bir sevinç kaynağı olur. Allah onlardan razı olsun" dedi.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER EV SAHİBİ OLACAK

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, şehit yakınları ve gaziler için yapılan konut inşaatının hızla devam ettiğini belirterek, "TOKİ ile işbirliği içerisinde Şahinbey Belediyemiz Mavi Kent Mahallemizde 642 konutluk şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin oturacağı konutların inşaatı hızla devam ediyor. Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz için inşası devam eden bu konutların önümüzdeki yıl tamamlanmasını bekliyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz her şeyin en güzeline layık. Burada yapılan konutlar gayet güzel ve buradaki inşaatın tamamlanması ile birlikte sosyal donatıları ile birlikte güzel bir yaşam alanı olacak. Konutlarımızın şehit ailelerine ve gazilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Gaziantep Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Mehmet Yeter, Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun taleplerini en kısa sürede yerine getirdiğini belirterek "Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sloganı var "Onlar hayal eder, biz hayalin ötesini gerçekleştiririz." Gaziantep'te ise bizler yıllarca hayal ettik. Ancak, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bizlerin hayallerinin ötesini gerçekleştirdi. Başkanımız çok kısa bir süre içerisinde talebimizi ve arzumuzu yerine getirdi. Yatağa ihtiyacı olan 7 gazimizin evlerine kumandalı akıllı yatak, akıllı klozet ve duvara monteli banyo taburesi temin edilecek. Başkanımıza vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

ALLAH BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN

Gazi Şükrü Şahin, Şahinbey Belediyesi tarafından kendisine sunulan imkanlar ile yaşamlarının kolaylaştığını belirterek; "Allah devlet büyüklerimizden razı olsun. Bizlere verilen malzemelerle hayatımız kolaylaştı. Yatağıma yatarken zorluk çekiyordum. Ama akıllı yatakla bu sorunum ortadan kalktı. Akıllı klozet ve duvara monte edilen tabure ile yaşamımızı daha kolay idame ettire biliyoruz. Bu tür imkanlar sadece Ankara TSK'nın rehabilitasyon merkezlerinde bulunuyor. Türkiye'de sadece bizler bu imkanlardan faydalanıyoruz. Başkanımız bizler için ayrıca Mavikent'te konutlar yaptırıyor. Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.