Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN YAMAÇTEPE ÇALIŞMALARI TAM HIZ DEVAM EDİYOR

Şahinbey Belediyesi tarafından Gazianteplilerin hizmetine sunulan Yamaçtepe’de çalışmalar aralıksız bir şekilde sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2020 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:17
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN YAMAÇTEPE ÇALIŞMALARI TAM HIZ DEVAM EDİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yamaçtepe Tabiat Parkı’na yeni yapılan sosyal alanları ekibiyle birlikte gezerek incelemelerde bulundu. Kentsel dönüşümü sosyal alanlarla taçlandıran Şahinbey Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşları doğayla buluşturarak aileleri ile hoş vakit geçirebilecekleri tesisler kazandırmaya devam ediyor.

GAZİANTEP’İN EN GÜZEL YERLERİNDEN BİRİ OLACAK             

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep için yeni bir yaşam alanı inşa edildiğini belirterek; “Gaziantep’imiz ve Şahinbey’imiz hızla büyüyor. Büyüyen Şahinbey için yeni imar alanları açıyoruz. Yamaçtepe de bunlardan bir tanesi. Burası şehrin en yüksek kodu dolayısıyla havası temiz ve manzarası güzel. Yamaçtepe ve Burç Ormanı arasında kaldığı için güzel bir mekan. Yamaçtepe Ormanını da, Orman Bakanlığından kiraladık. Buraya hem piknik alanı hem de gençlik kampı yapıyoruz. Gençlerimizi doğayla buluşturup onlara kamp yaptıracağız. Gençlerimiz ve Gaziantep halkı için güzel bir mekan oluyor. Aynı zamanda asfalt ve alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çok yakın zamanda Yamaçtepe, konut alanlarıyla ve piknik alanlarıyla Gaziantep’in en güzel mekanlarından olacak” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.