Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey mehmetçiğin yanında

Şahinbey Belediyesi'nin Ekim ayında başlattığı "Uğurlar Ola Mehmedim Yol Çantanız Bizden" projesiyle Mehmetçiğin yanında olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2017 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:31
Kaynak: İHA
Şahinbey mehmetçiğin yanında

İlk olarak 30 Ekim 2016 tarihinde askerlere dağıtımı yapılan malzemeler askerlerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Gaziantep geneline yayılan proje kapsamında askerlerimizin ihtiyaç duyacağı 25 farklı malzememe içeren yol çantasının dağıtımı 97/1 tertipler ile devam ediyor.

25 ÇEŞİT MALZEME

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek "Askere giden gençlerimize, içerisinde 25 çeşit malzemenin bulunduğu bir asker çantası hazırladık. Komutanlarımız ile istişare ederek askerimizin ihtiyaç duyacağı ve kullanabileceği malzemelerden oluşan çantaları askere gidecek gençlerimize dağıtıyoruz. Vatanımızın bekası için evlerinden, ayrılan ana kuzularının her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Askere gidecek olan Mehmetçikler, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun askere vermiş olduğu desteğin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Belediyemizin tüm hizmetlerinden memnunuz. Askere gitmeden öncede böyle bir hizmetin olduğunu duyup, çantamızı almaya geldik. Belediyemizin bu hizmeti bizleri gururlandırdı. Başkanımızın Mehmet Tahmazoğlu, hem vatandaşın hem de askerimizin yanında. Allah ondan razı olsun" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.