Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey ramazan ayı öncesi cami temizliklerini sürdürüyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelindeki camilerin düzenli olarak temizlendiğini Ramazan Ayı boyunca da temizleme işlerinin devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:11
Kaynak: İHA
Şahinbey ramazan ayı öncesi cami temizliklerini sürdürüyor

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için tüm ayrıntıları gözden geçiren ve düzenli olarak camilerde iç ve dış mekan temizliği yapan Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Ayı'nda da temizlik işlerine devam edecek. 2 cami temizlik ekibi ile ilçe genelindeki camilerin tamamını düzenli bir program dahilinde temizleyen ekipler, camilerdeki halıları yıkayıp, gül suyu sıkarak vatandaşların güzel kokulu ve nezih bir ortamda ibadetlerini yapmaları sağlıyor.

CAMİLER DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki cami temizliklerinin düzenli olarak yapıldığını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak camilerimizin temizliğini yapıyoruz. Mübarek Ramazan ayı öncesi bütün camilerimizi temizliğini yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak yılın her ayında temizlik işi düzenli olarak yapılıyor. Böylelikle vatandaşlarımızın çok daha nezih ve temiz bir ortamda ibadet etmesini sağlayacağız." dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.