Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey'de 6 bin 648'inci nikahı Tahmazoğlu kıydı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu nikah kıymak için Şahinbey Nikah Dairesi'nde sıra bekleyen yeni çiftlere sürpriz yaparak 6 bin 647 ve 6 bin 648'inci çiftin nikahını bizzat kıydı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2018 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:38
Kaynak: İHA
Şahinbey'de 6 bin 648'inci nikahı Tahmazoğlu kıydı

Son yıllarda Türkiye’nin en çok nikah kıyılan ilçesi olan Şahinbey Belediyesi nikah kıyımı on sürat devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğunda nikah kıymak için sıra bekleyen vatandaşları ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Tahmazoğlu, daha sonra ise 2018 yılı içerisinde Şahinbey ilçesindeki 6 bin 647 ve 6 bin 648'nci çiftlerin nikahını bizzat kıydı. Yeni çiftleri tebrik eden Tahmazoğlu, çiftlere fincan takımı hediye etti. Nikahın ardından açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak evlendirmeye devam ediyoruz. Şuanda 2018 yılı Kasım ayının ortasında sayılırız. Bugün bu sene 6 bin 648'inci nikahımızı kıymış olduk. Hedefimiz yıl sonunda kadar 7 bin 500, 7 bin 600'leri yakalamak. Bildiğiniz gibi Şahinbey Belediyesi Türkiye'de en fazla nikah kıyılan belediye konumunda ve aynı zamanda Türkiye'de en fazla çocuğun da doğduğu belediye konumunda. Ben yeni çiftimize mutluluklar ve hayırlı uzun ömürler diliyorum" dedi.

Nikahı kıyılan Ayşe-Erkan Fırat çifti ise, "Nikahımızı kıydığı için Başkan'a çok teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde yanımızda olduğu için çok mutluyuz. Gurur duyduk. Kendisine teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.