Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY’DE DENETİMLER SÜRÜYOR

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan, kontrollü sosyal hayat döneminde 'Sağlık için, hepimiz için' sloganıyla yapılan koronavirüs denetimleri Şahinbey İlçesi’nde de aralıksız sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2020 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 15:22
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY’DE DENETİMLER SÜRÜYOR

Binevler Mahallesi esnafını ziyaret eden Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, maske dağıtıp, sosyal mesafe, hijyen kurallarına uyulması yönünde daha fazla hassasiyet gösterilmesini istedi.

KURALLARA UYARAK SALGINDAN KORUNABİLİRİZ

Vali Davut Gül, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini belirterek “İçişleri Bakanlığımızın her hafta covid 19’a karşı denetimleri oluyor. Vatandaşlarımızı Koronavirüsüne karşı uyarıyoruz. Herkesin kurallara uyarak maske, mesafe ve hijyen konusunu kendi işyerinde uygulamasını istiyoruz. Bu kurallara uyarak bu sıkıntıyı atlatacağız. Hassasiyet gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

DUYARLILIĞIMIZI KORUYALIM

Koronavirüs ile ilgili dezenfektan, maske ve sosyal mesafe gibi gerekli önlemlerin alınıp alınmadığını kontrol eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu “Hayatın her alanını kapsayacak şekilde duyarlılık oluşturmak ve vatandaşlarımıza rehberlik etmek amacı ile esnaflarımızı ziyaret ederek alınan tedbirler ve alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgilendirme yaptık. Uzun zamandır virüse karşı mücadele konusunun üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Maske ve hijyen setlerinin dağıtımı kadar halkın bilinçlenmesine yönelik de adımlar attık. Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Şahinbey’in her noktasında sıkı tedbirler almaya devam ediyoruz. Vatandaşların yoğun olarak bir araya geldiği restoran, kafe, berber-kuaför ve gıda sektörüne yönelik işletmeler başta olmak üzere denetimler yapılıyor. Maskemizi takalım, nerede olursak olalım sosyal mesafe kuralına uyalım ve hijyene önem verelim. Rehavete kapılmadan korona virüs ile mücadelemize ilk günkü titizlikle devam edelim" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.