Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey’de spor etkinliği

Şahinbey Belediyesi, korona virüs nedeniyle evlerinden spor yapamayan vatandaşlar için Akşemseddin Parkı’nda spor etkinliği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2020 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:12
Kaynak: İHA
Şahinbey’de spor etkinliği

Düzenlenen etkinlikte korona virüs tedbirlerine dikkat edilerek sosyal mesafe ve maske kurallarına hassasiyet gösterildi.

Vatandaşların evde kaldıkları süre içerisinde spordan uzak kalmamaları için sosyal medya üzerinden spor etkinlikleri düzenleyen Şahinbey Belediyesi bu kez de evde kalan gençler ve çocuklar için spor etkinliği düzenledi. Akşemseddin Parkı’nda Şahinbey Belediyesi’nin maskotu olan Şahincan ve spor eğitimciler annelere ve çocuklara spor yaptırdı.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Düzenlenen faaliyetten oldukça memnun kalan çocuklar evde kaldıkları süre içerisinde canlarının çok sıkıldığını düzenlenen bu etkinliğin kendilerine moral olduğunu belirterek, “Koronavirüsü nedeniyle evde canımız çok sıkılıyor. Sürekli televizyon ve bilgisayarlarla zaman geçiriyoruz. Parka çıktığımızda virüsten dolayı etkinlik yapamıyoruz. Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlik bizlere moral oldu. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.