Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey’de uçurta şenliği

Şahinbey Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve 8.'si düzenlenen Uçurtma Şenliği, Şahinbey Parkında gerçekleşti. Uçurtma Şenliğinde toplam 5000 adet uçurtma dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2017 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 06:11
Kaynak: İHA
Şahinbey’de uçurta şenliği

Şahinbey Belediyesi'nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 8.'si düzenlenen uçurtma şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Karataş Mahallesi'nde bulunan Şahinbey Parkı'nda gerçekleştirilen uçurtma şenliğinde Şahinbey Belediyesi tarafından çocuklara 5000 adet uçurtma dağıtıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nın Dünyada sadece ülkemizde kutlandığına dikkati çekerek, "Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Çocuklar bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Neyimiz var, Neyimiz yoksa onlara feda etmeye hazırız. Allah onların geleceğini aydınlık, bahtlarını açık etsin. En güzel günler çocuklarımızın olsun. Bugün ayrıca mübarek Miraç Kandili. Tüm hemşerilerimin, Miraç Kandil'ini kutluyorum. Rabim bizlerinde Miraç'ına vesile olsun. Allah, ahiretimiz ve akıbetimiz noktasında inşallah en güzeline bizleri de vesile eylesin" dedi.

Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konuşmasının ardından vatandaşla 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı selfisi çektirdi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Uçurtma Şenliği ve birçok sosyal aktivite düzenlendi. Sosyal Tesisi de eğitim gören anaokulu öğrencileri düzenledikleri gösterilerle hem eğlendiler hem eğlendirdiler.

MİNİK MEHTERAN AYAKTA ALKIŞLANDI

Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde eğitim gören çocukların kurduğu mehteran takımı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Mink Mehteran Takımı marşlarıyla güne anlam ve önem kazandırdılar.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.