Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey’den çok kapsamlı tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyü'ne Ampute Futbol Takımı ve okçuluk sporu için yapılan sahaları gezerek incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2018 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:06
Kaynak: İHA
Şahinbey’den çok kapsamlı tesis

Şahinbey İlçesine yaptığı yatırımlarla ilçenin çehresini değiştiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Spor Köyüne yapılan okçuluk ve Ampute Futbol Takımı için yapılan sahaları gezerek, dev proje ile ilgili bilgi aldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep'e ve Şahinbey'e iki yeni saha daha kazandırdıklarını belirterek, "Gençlerimizin, sporcularımızın, rahat spor yapabilecekleri alanlar ve tesislerin olması gerçekten çok önemli. Bunun içinde tesisleşme çabamız hızlı bir şekilde devam ediyor. Şahinbey Belediyesi olarak Gaziantep'te ve Türkiye de çok az olan spor köylerinden birini Gaziantep'e ve Şahinbey'e kazandırdık. Akkent Spor Köyümüz 86.500 metre kare alan üzerine kurulu, İçerisinde kapalı spor salonu, yüzme havuzu, atletizm sahası, basketbol, voleybol, halı sahalar, tenis kortları ve yürüyüş yollarıyla birlikte komple bir tesis oldu. Şimdi içerisine bir okçuluk birde Ampute Futbol Takımımızın maçlarını rahatça yapa bileceği bir alanı kazandırmış durumdayız. Çok yakın zamanda ata sporumuz ve milli sporlarımızdan olan okçuluğu da Gaziantep'te ve Şahinbey'de hayata geçirmiş olacağız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.