Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey'den yeni bir proje daha

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, triko ve penyecilerin taşınacağı Tekstilkent Mahallesi için 13.395 m2 alan üzerine 3 katlı 271 araçlık otopark yaptırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:22
Kaynak: İHA
Şahinbey'den yeni bir proje daha

Şahinbey Belediyesi, Şahinbey'in gelişen mahallerinden olan Tekstilkent Mahallesi için çalışmalarını sürdürüyor. Triko ve penye sektörünün yeni alanı olacak olan Tekstilkent Mahallesi'ne hayırseverlerin desteği ile cami ve Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan üstü meydan olarak kullanılacak olan 3 katlı otopark çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

271 ARAÇLIK OTOPARK

İnşaat alanını ekibiyle birlikte yerinde gezen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Tekstilkent Mahallesi'nin önemli ihtiyaçlarından olan cami ve otopark inşaat çalışmalarının sürdüğünü belirterek, " Biliyorsunuz Gaziantep sanayi şehri, tekstil de önde gelen sektörlerimizden birisi. Trikotaj ve penye sektörü, Eski Garajlar ve Hacı Veli Cami civarındayken, şimdi onları Tekstilkent Mahallesi'ne taşıyarak yeni iş alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Bu bölgeye esnafımızın da yoğun bir ilgisi var. Bu çalışmalar çerçevesinde bu bölgenin ihtiyacı olan hem cami, hem otopark çalışmamızı da hızla sürdürüyoruz. Cami inşaatımızı hayır severlerinde desteği ile tamamlanmak üzere. Biz de belediye olarak 13.395 m2 inşaat alanı olan, 271 araçlık otopark inşa ediyoruz. Otoparkımız yer altında olacak. Üzeri de caminin meydanı olarak kullanılacak. Böylelikle her iki işlevi de bir arada yapmış olacağız. Camimizin ve otoparkımızın Gaziantep'imize ve Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.                                                                                                          

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.