Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahintepe yükseliyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesi'nde yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi'nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:33
Kaynak: İHA
Şahintepe yükseliyor

Sabahın erken saatlerinde ekibiyle birlikte Şahinbey İlçesinde incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Şahintepe Mahallesi'nde 13 bin metrekare alan üzerine yaptırdığı 5 katlı sosyal tesisin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

YENİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Bodrum ve zemin kat haricinde üç katlı olacak olan tesisle ilgili bilgi alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza kapalı yüzme havuzu yapma sözü vermiştik. Şu anda dördüncü kapalı yüzme havuzumuz tamamlanmak üzere. Daha önce yapmış olduğumuz Hanımlar Yüzme Havuzu, Yeşilvadi Yüzme Havuzu ve Akkent Yüzme Havuzu'muz şu anda faaliyette. Şahinbey Yüzme Havuzu 'da tamamlanmak üzere. Burası Şahintepe, Karataş ve Güneykent gibi semtlerin ihtiyacını karşılayacak. İçerisinde saunası, hamamı, spor salonu olan bir merkez haline dönüşüyor. İnşallah 5 ve 6. havuzlarımızı da 23 Nisan Mahallemize yapacağız. Gerek sporda gerekse kültür merkezlerinde vatandaşlarımızın sosyal belediyecilik anlamında ihtiyaç duyduğu her alanda yeni çalışmalarımız devam edecek " dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.