Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon Hokeyciler Gaziantep'te

Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Hokeyi Turnuvasında şampiyon olarak Türkiye'nin göz bebeği haline gelen Gaziantep Polisgücü Spor Hokey kafilesi gecenin geç saatlerinde Gaziantep Havalimanına indi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 05:15
Kaynak: İHA
Şampiyon Hokeyciler Gaziantep'te

Uçakta bulunan yolcuların sevgi gösterileri arasında uçaktan inen sporcuları Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve kulüp yöneticileri karşıladı. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü ve sporcuların desteklenmesi gerektiği ifade eden sporseverler "Onlar görevlerini yaptı, sıra Gaziantep'te" yorumunu yaptılar. 

Çek Cumhuriyetinin başkenti Prag'da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Hokeyi Turnuvasında ( Eurohockey İndoor Club Challenge I, Men) Türkiye'yi temsil ederek Avrupa Şampiyonu olan Gaziantep Polisgücü Spor kafilesi gecenin geç saatlerinde Gaziantep'e döndü. Gaziantep Havalimanında Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve kulüp yetkilileri tarafından karşılanan sporcular zaferlerinin mutluluğunu kulüp yöneticileriyle paylaştı. Polisgücü Spor Hokey takımının Türkiye ve Gaziantep adına önemli bir başarıya imza atarak Türk milletinin gurur kaydağı olduklarını ifade eden Gençlik ve Spor Müdürü Ökkeş Demir sürdürülen çalışmalarla sporun son dönemlerde önemli oranda geliştiğini, elde edilen sonuçların bu gelişmenin en güzel örneği olduğunu ifade etti. Demir hokey sahası olmayan bir kentten Avrupa Şampiyonluğuna uzanan başarının küçümsenemeyeceğini de ifade ederek temeli atılan açık alan hokey sahasının yakın bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete gireceği müjdesini de verdi. Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ve Teknik Direktör Yusuf Kasım'ı kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir sporcularla da uzun uzun sohbet ederek şampiyonaya giden yolun başarı öyküsünü dinledi.

KIZ VE ERKEK HOKEYCİLER MAYIS'TA AÇIK ALAN İÇİN AVRUPA YOLCUSU

Gaziantep Polisgücü Spor Hokey Takımının üst üste dördüncü kez Avrupa şampiyonu olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan namağlup unvanla elde edilen bu başarının Güneydoğu Anadolu ve ülke genelinde bir çok sporcuya örnek oluşturacağını ifade ederek "Aslanlarımın gözlerinden öpüyorum. Çok şükür bu yıl dördüncü kez kendi kategorimizde Avrupa Şampiyonu olduk. Şampiyonluğumuzu ve şampiyonluk kupamızı Afrin Şehitlerine armağan ediyoruz. Bugün Avrupa'nın en güçlü takımlarıyla karşılaşmış olan ekibimiz milletimizin ortak gururu olmuştur. Mayıs ayında da inşallah açık alan da gerek kız takımımız gerekse erkek takımımız aynı başarıyı gösterecek açık alan hokeyinde de Avrupa Şampiyonluk kupalarını Gaziantep'e getireceklerdir. Şampiyonlukta büyük emekleri bulunan değerli hocamız takımlarımızın Teknik Direktörü Yusuf Kasım ve ekimine teşekkür ediyor, sporcularımızı gözlerinden öpüyorum" dedi.

ŞAMPİYONLAR GÖREVİNİ YAPTI SIRA GAZİANTEP'TE

Dört yıl üst üste Avrupa Şampiyonu olmayı başaran Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı sporcularının görevlerini fazlasıyla yaptığını ifade eden spor severler tamamı Gaziantepli gençlerden oluşan takımı kentin ödüllendirmesi gerektiğini ifade ederek "Gaziantepli hokeycilerimiz dört yıl üst üste Avrupa Şampiyonluk kupasını Gaziantep'e getirmeyi başarmıştır. Onlar görevlerini yaptı. Sıra Gaziantep'te. Bu gençlerimiz ödüllendirilmeli, Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü desteklenmelidir" yorumunu yaptılar.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.