Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonluğu kutladılar

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlıların şampiyon olmasının ardından gözlerin çevrildiği cadde, sokak ve meydanlar boş kaldı. Yasağa rağmen ara sokaklarda kutlama yapan bazı taraftarlara ise müdahale edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2021 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:55
Kaynak: İHA
Şampiyonluğu kutladılar

Süper Lig'de büyük bir heyecana sahne olan 2020-2021 sezona son buldu. Zorlu sezonu 84 puan ve gol averajıyla Beşiktaş şampiyon tamamladı. Siyah-beyazlarını şampiyonluk ipini göğüslemesi sonrası gözler kentlerdeki cadde, sokak ve meydanlara çevrildi.

Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını şampiyonluk kutlamalarını da etkiledi. Geçtiğimiz sezonlarda şampiyon takımların taraftarları tarafından doldurulan kentlerin sembol sokak cadde ve meydanları tam kapanma ve koronavirüs salgını nedeniyle boş kaldı.

GAZİANTEP'TE KUTLAMA YAPANLARA MÜDAHALE EDİLDİ

Gaziantep'te ise şampiyonluk kutlamalarının merkez noktası olan üniversite meydanı boş kaldı. Geçtiğimiz yıllarda şampiyon olan takımın taraftarları tarafından tıka basa doldurulan meydan bu sene denetimleri yoğunlaştıran polis ekiplerine kaldı. Özellikle üniversite meydanı ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri, yasak olmasına rağmen şampiyonluk kutlaması yapan, araçları ile tur atan ve kısıtlamaya uymayıp sokağa çıkan taraftarlara cezai işlem uyguladı.

DIŞARI ÇIKAMAYANLAR BALKONDA KUTLAMA YAPTI

Tam kapanma ve şampiyonluk kutlamalarının yasak olması nedeniyle sokağa çıkamayan bazı taraftarlar ise evlerinin balkonunda kutlama yapmayı tercih etti.

Öte yandan kent genelindeki cadde sokak ve meydanlardaki yoğun güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.